Callanetics

Callanetics Master Teacher Karin Mackenzie
ja Ulla Edinburgissa maaliskuussa 2014.

vahvistaa ja kiinteyttää

Callanetics

Callan Pinckneyn kehittämä Callanetics oli suuri hitti 80-luvulla, ja se todella tehoaa!

Menetelmä perustuu pieniin lihassupistuksiin pitkin toistosarjoin, ja se vahvistaa ja hoitaa myös selkärankaa ja niveliä ja antaa vahvan vatsalihaskorsetin, eli sopii hyvin samaan kehonhallinnan lajiperheeseen kuin Pilates.

Taustalla on mm. alkeisbaletti, mutta laji ei vaadi olemaan ballerina vaan sopii kaikille.
Liikesarjat on hiottu täsmäharjoitteiksi kullekin lihasryhmälle, ja tunnin aikana harjoitetaan monipuolisesti koko kehoa.

Laji on tekemässä comebackia USA:ssa ja Britanniassa, ja siitä on kehitetty uusi, päivitetty ohjelma CallaneticsEvolution, joka perustuu alkuperäisen ohjelman hyviin periaatteisiin, täydennettynä nykytieteen tutkimustuloksin.

Kursseillani ohjaan liikkeitä molemmista ohjelmista, ja jokaisesta liikkeestä on löydettävissä variaatioita, joilla ne voidaan muokata sopiviksi jokaiselle tai vaativammiksi taitojesi ja voimiesi kasvaessa.

Callanetics on rekisteröity tuotemerkki, ja sitä saavat ohjata vain Callanetics Management Co., Inc:n kouluttamat ja rekisteröimät ohjaajat. Löydät minut www.callanetics.com-sivustolta Find a Teacher-osiosta.

Kuvassa: Callanetics Master Teacher Karin Mackenzie ja Ulla Edinburgissa maaliskuussa 2014.

Asiakkaiden kommentteja:

Callanetics-Tehokurssin jälkeen pystyn jälleen käyttämään kahta kesämekkoa, jotka olin jo todennut käyneen liian pieniksi. Ympärysmitta pieneni 4 cm, ja oloni on ryhdikäs. Aion ehdottomasti jatkaa harjoittelua!” Elise

”Tehokurssin aikana tunsin vahvistuneeni ja ryhdistyneeni, mutta arvioin, ettei mitattavaa muutosta ollut. Yllätyin iloisesti, kun loppumittauksessa huomasin useita senttejä kadonneen vyötäröstä, lantiosta, reisistä. Mitään ruokavaliomuutosta en ollut tehnyt.” Hanna

 

”Callanetics vastaa kuntosaliharjoittelua! Pienet liikkeet ovat todella tehokkaita.” Taru