haasteellinen, looginen ja mielenkiintoinen

sopii kaikenikäisille ja –kuntoisille

Pilates

Joseph Pilates (1880 – 1967) kehitti menetelmän 1900-luvun alussa ja se on tälläkin hetkellä erittäin suosittu voimistelumenetelmä ympäri maailmaa tehokkuutensa vuoksi.

Pilates on haasteellinen, looginen ja mielenkiintoinen harjoittelumuoto, joka sopii sekä ryhmä- että yksityisharjoitteluun. Pilateksella opittua tietoa voi soveltaa kaikkiin liikuntalajeihin mutta myös jokapäiväisiin arjen toimiin.

Laji sopii kaikenikäisille ja –kuntoisille liikkujille, niin liikunnan aloittajille kuin aktiiviharrastajillekin. Moni huippu-urheilija harrastaa Pilatesta lajiharjoittelun ohella ja tukena, ja samalla lailla eri lajien harrastajat hyötyvät siitä.

Pilates-harjoittelu vahvistaa syviä vatsalihaksiasi ja keskivartaloasi tehokkaasti, kohentaa ja ylläpitää ryhtiäsi sekä pitää selkäsi terveenä. Menetelmän avulla voit harjoittaa itsellesi tasapainoisen ja vahvan lihaksiston. Tulokset sekä tunnet kehosi hyvinvoinnissa että näet vartalosi ääriviivoissa.

Vaikutukset

Pilateksen positiiviset vaikutukset voit huomata kehossasi heti ensimmäisestä harjoituskerrasta alkaen. Parhaat tulokset saat säännöllisellä ja sitoutuneella harjoittelulla, jolloin todella huomaat muutokset jokapäiväisessä elämässäsi. Pilatesharjoittelu muuttaa tapasi liikkua ja ajatella liikettä, ja saat aikaan pysyviä muutoksia kehossasi.

Voit aloittaa harjoittelun yksityisopastuksessa, jolloin käymme perusteet läpi, ja voit jatkaa viikkotunneilla sopivassa ryhmässä. Järjestän myös alkeiskursseja muutaman osallistujan ryhmissä.